RSS

Dortmund-City maçı NTV ve NTVSpor.net'te!

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında son maçlara geçildi. Bu gece 4 grupta toplam 8 maç oynanacak. Dortmund-Manchester City maçı NTV ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak. İşte maçlar öncesi son haberler... 

http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/327/DORMANCS_0FSBV.jpg 

 

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında son maçlara geçildi. Bu gece 4 grupta toplam 8 maç oynanacak. Önemli karşılaşmalar öncesi takımlardan son haberleri NTVSpor.net'te bulabilirsiniz...

DORTMUND-CİTY MAÇI CANLI YAYINLA NTVSPOR.NET'TE
Borussia Dortmund - Manchester City maçını bu gece saat 21:45'ten itibaren NTV ve NTVSpor.net’ten canlı olarak izleyebilirsiniz... Son sıradaki Manchester City grubu 3. bitirebilirse, Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinden biri olacak.

TÜM GOLLERİ, MAÇLAR DEVAM EDERKEN NTVSPOR'TE İZLEYEBİLİRSİNİZ!
Bu arada NTVSpor.net Tribün'de yine futbol şöleni yaşanacak. Bu akşam ve yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nin, perşembe akşamı da Avrupa Ligi'nin tüm maçlarının gol videoları, goller atıldıktan bir kaç dakika sonra NTVSpor.net Tribün'den izlenebilecek.

PORTO İLE PSG LİDERLİK İÇİN KAPIŞACAK
A Grubu'nun kritik maçında 12 puanlı Paris Saint Germain evinde 13 puanlı Porto'yu ağırlayacak. Fransız ekibi maçı kazanması durumunda grubu lider bitirecek, Porto ise kendi sahasında 1-0 mağlup ettiği Paris Saint Germain'e liderliği kaptırmak istemiyor. Grubun formalite maçında ise puanı bulunmayan Dinamo Zagreb, şuana kadar topladığı 4 puanla UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmesi kesinleşen Dinamo Kiev'i ağırlayacak. Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'in hedefi ilk puanını almak.
SCHALKE KOLTUĞU ARSENAL'E KAPTIRACAK MI?
B Grubu'nda da son hafta liderlik mücadelesi olacak. 11 puanla lider olan Schalke 04 deplasmanda karşılaşacağı 1 puanlı Montpellier'i mağlup etmesi durumunda grubu lider bitirmeyi başaracak. Montpellier'de Karim Ait Fana, Shclake'de ise İbrahim Afellay ve Metzelder sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Diğer karşılaşmada ise 10 puanlı Arsenal, 6 puanla Avrupa Ligi'ne gitmesi kesinleşen Olympiakos'a konuk olacak. Arsenal lider olmak için maçı kazanıp, Montpellier'inde Schalke'den puan almasını bekleyecek. Olympiakos maçının, Arsene Wenger için bir anlamı daha bulunmakta Fransız menajer kariyerindeki 150. Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak.
C GRUBU'NDA 3. KİM OLACAK?
C Grubu'nda ise Malaga lider olarak 2. tura çıkmayı garantilerken, Milan da 2. olarak üst tura yükselmeyi garantiledi. Bu grupta son maçların ardından Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek takım belli olacak. Lider Malaga evinde 4 puanlı Anderlecht'i ağırlayacak, Malaga için bu maç formaliteden öteye gitmezken, Anderlecht Avrupa Ligi'nden yoluna devam etmek için en az beraberliği almak zorunda. Çünkü yine 4 puanlı ve gol averajında Anderlecht'in önünde yer alan Zenit, grubun bir diğer maçında Milan'a konuk olacak. Zenit ve Anderlecht ikili averajda birbirlerine üstünlük sağlayamadılar ancak gol averajında Zenit önde. Bu durumda grupta 3.sırayı kimin alacağı maçların gidişatına göre birçok kez değişiklik gösterebilir.
CİTY, FENER'İN MUHTEMEL RAKİBİ OLACAK MI?
D Grubu'nda ise Borussia Dortmund lider olarak Real Madrid de 2.sırada yer alarak üst tura çıkmayı garantilediler. Bu grupta da son maçların ardından yoluna Avrupa Ligi'nden devam edecek takımlar belli olacak. 4 puanlı Ajax, Santiago Bernabeu'da Real Madrid'e konuk olurken, 3 puanlı Manchester City'de Almanya'da Borussia Dortmunda deplasmanında olacak. Manchester City'nin yoluna Avrupa Ligi'nden devam etmesi durumunda temsilcimiz Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi olması kesinleşmiş durumda.

BUGÜN
21:45 - BORUSSIA DORTMUND - MANCHESTER CITY | ŞAMPİYONLAR LİGİ | NTV | CANLI

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS