RSS

Gerilim tırmanıyor!

FBTV'de Fatih Terim hakkında ağır ifadeler kullanılan bir programın yayınlanması, Galatasaray'dan tepki gördü. Kulübün internet sitesinden sert bir açıklama geldi.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2012/12/1/fft104mm2015101.jpg 

Galatasaray, FBTV’de yayınlanan ve Fatih Terim hakkında ağır ifadelerin kullanıldığı ‘Yer6’ programı nedeniyle Fenerbahçe’ye tepki gösterdi. Dün akşam saatlerinde kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘Dostluğun zarar görmemesi için’

“...Özellikle son 10 yılda kurumsal kulüp medyalarının da devreye girmesiyle bu rekabet geçmiş yüzyılın kültürel birikimini ortaya çıkarmış ve daha da kökleşmiştir. Ancak bu rekabetin saygınlığını zedeleyen yayınların kurumsal medya organlarında yer alması, deyim yerindeyse sokak ağzıyla ve çok saygısız üsluplar kullanılarak sözüm ona televizyon programlarına yer verilmesi çok düşündürücüdür. Spor kulüplerinin kurumsal yayın organlarında düzeyli yayınlar yapmalarını sağlamak kulüp yönetimlerine düşmektedir. Dostluğumuzun daha fazla zarara uğramaması için gereken tedbirleri Fenerbahçe Kulübü’nün zamanında ve en iyi şekilde alacağına inanıyoruz.”

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS